Jouw evenement onder de aandacht!

Er worden door heel Nederland zulke mooie, toffe evenementen georganiseerd door alle kamers, maar nog niet heel Nederland weet wie de leden van JCI zijn en wat JCI allemaal doet voor de maatschappij. Tijd dat hier verandering in komt!

Wie zijn wij?

Afslagzuid helpt JCI Nederland met een stukje zichtbaarheid. Sommige van jullie kennen ons al van workshops, JCI tv of andere projecten….maar er zijn ook Kamers waar we nog geen kennis mee hebben gemaakt. Graag stellen we ons nog even voor ;-)


Afslagzuid, het kleine creatieve communicatiebureau met grootse klanten. 

Onze klanten willen met de makers aan tafel, geen onnodige organisatielagen. Ze zoeken creativiteit, meedenkvermogen én een bureau dat vooral normaal doet. Dat zijn Marcel en Suzanne de eigenaren van Afslagzuid.

Suzanne over Marcel:

Een pak heeft hij niet en hij loopt altijd op Clarks. Toch is hij de man die op de koffie wordt gevraagd door de Raad van Bestuur. Vanwege zijn kennis, of vanwege zijn droge humor? Omdat hij de beste wil zijn, of omdat hij altijd eerlijk is? Ontdek het zelf een keer. Marcel wil Afslagzuid klein en flexibel houden, maar wel voor opdrachtgevers werken die ertoe doen. In een innige relatie en met de gezamenlijke wil om mooie en goede dingen te doen. Maatschappelijke betekenis vindt hij belangrijk, maar nog belangrijker om iedere dag lachend met zijn vak bezig zijn. Enne… had ik zijn droge humor al genoemd?

Marcel over Suzanne:

Meedenken met de klant, strategie bepalen, projectbegeleiding, coachen, communicatie & PR… Suzanne is een duizendpoot die probleemloos heel veel balletjes tegelijk hoog kan houden. Ze is gepokt en gemazeld in communicatieland en brengt al die kennis en ervaring nu samen in ons eigen bureau. Ze is nieuwsgierig, kritisch en to-the-point. En bovendien gewoon het leukste mens ter wereld. Al ben ik misschien niet 100% objectief…

Wat we doen?

We maken (PR) content in alle denkbare vormen. Van videoclip, (video)persbericht, (pers)foto, infographic en animatie tot een geschreven artikel, blogtekst en videoblog. Om je verhaal goed te vertellen kiezen we het liefst voor een mix van diverse (pr) activiteiten. Dit is uiteraard afhankelijk van de doelstelling(en), doelgroep en het budget.


Voor JCI hebben we ook een PR 2.0 workshop gemaakt, deze kunnen jullie in 2019 als Kamer gratis volgen. De trainers vanuit JCI zullen deze op locatie verzorgen. Aanmelden voor deze workshop kan ook via

PR@JCI.nl. Via deze link kom je in de PR-Toolbox. Hier staan handige tips voor het schrijven van een persbericht.

Wil je eens met ons sparren of kijken of we ook een bijdrage kunnen leveren aan jullie project? Neem dan contact met ons op via PR@JCI.nl.