Training

De pijler training is een onderdeel van JCI, gericht op ontwikkelingsmogelijkheden voor leden en de groepen waarin de leden samenwerken.

JCI trainingen & partners

“Tijdens een training bij JCI is het heel prettig dat je kunt leren in een veilige omgeving, je zit daar allemaal zonder zakelijk belang, waardoor het anders voelt dan een training op je werk.” Dit is de ervaring van lid en trainer Berith Spoelstra met een van de vier pijlers van JCI: Training & Development.

Een JCI lid is nooit uitgeleerd. Sterker nog: persoonlijke ontwikkeling is vaak een van de redenen voor leden om zich bij JCI aan te sluiten. Je kunt met de lokale kamer een training boeken bij JCI, of je kunt als individu deelnemen aan een training of workshop, bijvoorbeeld tijdens een nationaal congres.

JCI beschikt over goede trainers binnen onze eigen organisatie die de leden de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Daarnaast zijn er een aantal mooie partnerships die specifiek gericht zijn op ontwikkeling.

Franklin Covey Franklin Covey is een wereldbekend, toonaangevend instituut waar het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap voorop staat. De samenwerking van JCI en Franklin Covey geeft leden en Kamers mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Franklin Covey leidt JCI trainers op en werkt samen met JCI trainers om kamertrainingen te ontwikkelen op basis van de 7 Habits of highly effective people.

Interbeek Interbeek Support is een trainingsbureau met focus op het vergroten of creëren van (zelf)vertrouwen, zelfredzaamheid en groei. Interbeek Support en JCI werken samen, waarbij de focus op (nieuw) werk ligt. JCI heeft meerdere projecten georganiseerd met aandacht voor (jeugd)werkloosheid en Interbeek Support traint & coacht veel mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan.

NCD De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) bestaat uit leden die eindverantwoordelijkheid dragen als directeur, commissaris of toezichthouder. Een community gericht op leiderschap en toezicht. Door de samenwerking van JCI en NCD kunnen leden van beide organisaties gebruik maken van elkaars kennis, netwerk en infrastructuur en aan elkaars activiteiten deelnemen. De pay-off van NCD is dan ook: ‘samen steeds beter’. JCI leden kunnen tegen gereduceerd tarief ook lid worden van NCD.

WeShareTalent WeShareTalent is een open en innovatief netwerk voor uitwisseling van kennis en talent tussen organisaties. Het platform heeft al meer dan 700 aangesloten organisaties. WeShareTalent biedt JCI leden diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De trainingen, events, workshops en inspiratiesessies worden gegeven door onder meer vooraanstaande opleidingsorganisaties, grote(re) corporates en overheidsinstellingen.