VOORWOORD

Speciale editie van JCI MGZN

Je bekijkt een speciale editie van JCI MGZN, namelijk het MGZN Impact Report. Een bundel van mooie projecten die de afgelopen jaren zijn georganiseerd door diverse Kamers. En waar sommige denken dat we bij JCI vooral samenkomen voor de gezelligheid, laat dit MGZN zien dat we een mooie club mensen zijn die mooie dingen bereiken. Samen maken we het verschil, samen organiseren we evenementen die mensen weten te verbinden. Samen maken we de wereld een beetje schoner, zetten we ons in voor elkaars ontwikkeling en steunen we goede doelen. Bij elk project staan we stil bij de JCI-pijlers en de SDG, de Sustainable Development Goals die door de VN opgesteld zijn. Zie ook www.sdgnederland.nl.

KAMERS UIT ALLE HOEKEN

Helaas konden we niet alle projecten uitlichten en dus ligt hier voor je een bundel van diverse projecten vanaf eind 2017 tot en met dit jaar, die stuk voor stuk uniek zijn en impact maakten. Kamers uit alle hoeken van Nederland, van community tot business. Van internationaal georiënteerd tot persoonlijke ontwikkeling. JCI is zóveel meer dan ‘even netwerken’. JCI is een club van impact, vooruitgang, verbinding, inzetten voor het goede doel en samenwerking. En dat met natuurlijk ook heel veel lol!

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN We hopen dat je dit MGZN met plezier leest. Naast deze digitale versie hebben we ook een papieren versie laten uitkomen. Wel gedrukt op papier met FSC-keurmerk, voor duurzaam bosbeheer.

Ik hoop dat we jou kunnen inspireren met deze editie. Een ding is zeker: samen kun je het verschil maken! Ik ben in ieder geval trots op deze club!

Lisa Niehoff

Hoofdredacteur

Colofon

JCI MGZN is een uitgave van JCI Nederland. Hoofdredactie: Lisa Niehoff

Eindredactie: Tessa van den Dolder

Redactie: Maaike van Mameren, Han Zuidema, Kiki Merkies, Marco Tax, Bas Siers

Fotografie: Joyce Goverde, Auguste Sunny, Tess Janssen, Jos van den Broek, Chantal Burink, Maarten Oosterbaan, Tom Beltman

Realisatie & concept: Geen Blad voor de Mond | www.gbvdm.nl

Infographics: Ruben de Vries, Jolien Van Der Geugten-De Lang

Je kan reageren via redactie@jci.nl.

Wil je meer weten over online magazines? Mail dan laurens@gbvdm.nl.