Training

TRAINING

JCI DUTCH ACADEMY

Al 25 edities lang is de Dutch Academy dé leiderschapstraining voor (aspirant) leden van JCI. Vier dagen lang staat alles in het teken van de ontwikkeling van teamdynamiek en jouw leiderschapskwaliteiten. Het is een training waar je zowel privé als zakelijk nog tot in lengte van dagen profijt van hebt. Het programma wordt nog altijd gewaardeerd met een dikke 8,5. Een ware investering in jezelf.

Gouden regel is dat niemand van de al meer dan 500 deelnemers vertelt wat je exact gaat doen, maar ervaringen delen we echter graag. Als je mensen vraagt hoe het was dan hoor je termen als ‘life changing’ en ‘onvergetelijk’. Zo ook Jolien van der Geugten-de Lang (JCI Eemland, deelnemer in 2019): “Vol energie en inspiratie kwam ik thuis. Twee dagen later heb ik mijn vaste baan opgezegd. Tijdens de Dutch Academy werd ik gemotiveerd na te denken wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil bereiken, hoe ik met anderen samenwerk en hoe ik leiderschap kan tonen. Deze spannende stap ging ik vol vertrouwen tegemoet na de Dutch Academy.”

Heert-Jan Dokter, JCI Amsterdam-Zuid en Senator, deed mee aan de Dutch Academy in 2013 en werd later zelf ook trainer: “De Dutch Academy is een plek van magie en chemie. De kracht van de DA zit ‘m in de openheid van de deelnemers in combinatie met de intrinsieke motivatie van de JCI-trainers om de deelnemers van inzichten te voorzien. Voor mij vielen alle puzzelstukjes op hun plek, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden deel te nemen. Het is één van de allergaafste dingen die je kunt doen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.”

STATISTIEKEN DUTCH ACADEMY

Aantal edities: 25

Korting: € 30.000,- early bird korting (vanaf 2012). Daarnaast heeft JCI Nederland tien jaar €10.000,- per jaar gesponsord (€100.000,- totaal). Ook krijgen we elk jaar Insights profielen gesponsord, in totaal voor €80.000,-.

Aantal deelnemers vanaf 2010: Meer dan 500

Hoeveel Kamers hebben meegedaan: 76 Gemiddelde waardering: 8.5 Aantal indoor trainers vanaf 2005: 37 Aantal outdoor trainers vanaf 2005: 27 Aantal head trainers: 7