Business, Community, International (en zeiltraining!)

INTERNATIONAAL PROJECT

JCI REGATTA

Sinds 2010 organiseert de JCI Regatta Foundation een zeilwedstrijd van drie dagen in Kroatië. Een merendeel van de organisatie en het bestuur van de JCI Regatta Foundation wordt gevormd door leden van JCI Mergelland. Tevens leveren ook leden van internationale Kamers zoals JCI Hamburg, JCI Rijeka en JCI Split ieder jaar een substantiële bijdrage.

Het doel van JCI Regatta is het combineren van fundraising voor een goed doel (de Nothing but nets Foundation van de Verenigde Naties) met sport, vakantie en netwerken, door en met JCI-leden, oud-leden, Senatoren op nationaal en internationaal vlak. PROGRAMMA Op zaterdag komen alle deelnemers gespreid aan en kan men ervoor kiezen om vrij te trainen, te genieten en elkaar te ontmoeten. Op zondag is de openingsborrel met aansluitend de openingsavond met diner en feestavond. Van maandag tot en met woensdag wordt elke dag geracet om een plaats in het klassement om uiteindelijk op woensdag mee te dingen naar de felbegeerde JCI Regatta Cup.

Elke dag na aankomst in de haven is naast de driegangen- diners met wisselende en gevarieerde regionale gerechten en een programma, diverse onderdelen zoals Sailing Diner en een Auction Night. Op woensdagavond eindigt het officiële programma. JUBILEUM Dit jaar zou het 10-jarig jubileum worden gevierd. Helaas kon deze editie niet doorgaan vanwege bekende oorzaken. In de afgelopen negen edities is inmiddels in totaal al ruim € 190.000,- opgehaald en overhandigd aan Nothing but nets. Een geweldig resultaat, waarmee heel veel impact is gemaakt.

“Njema Problema! Dobre Dobre!”