Business, Community , Training, International

JCI AMSTERDAM, ARNHEM EN MAASTRICHT

JCI GOLF EVENTS

Business, Community , Training, International

JCI AMSTERDAM, ARNHEM EN MAASTRICHT

JCI GOLF EVENTS

JCI AMSTERDAM

JCI VONDELPARK OPEN

Het JCI Vondelpark Open bestaat ruim 25 jaar. In het groene hart van de stad Amsterdam wordt jaarlijks het golftoernooi georganiseerd voor beheer- en behoud van dit prachtige stadspark. Het park wordt omgetoverd tot een 18 holes golf parcours waarbij men de kans krijgt om op deze unieke plek af te slaan.

Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid elkaar te leren kennen. De dag wordt afgesloten met een lunch en borrel, waarbij de opbrengst voor de Stichting Hart voor het Vondelpark aan het eind van het toernooi feestelijk bekend gemaakt wordt. In de afgelopen jaren werd circa € 450.000,- bij elkaar gespeeld.

JCI ARNHEM

SONSBEEK OPEN

Waar het Vondelpark Open jaarlijks hetzelfde goede doel heeft, varieert dit bij de Sonsbeek Open. In zestien jaar tijd is meer dan een half miljoen euro bij elkaar gebracht. Met de totale opbrengst van alle edities hebben meer dan 20 betekenisvolle goede doelen uit Arnhem en omgeving ondersteuning ontvangen.

In Arnhem wordt het Sonsbeekpark omgetoverd tot golfbaan. Honderdtwintig deelnemers strijden om mooie prijzen en brengen samen € 25.000,- op voor het goede doel. JCI Arnhem is de bedenker en organisator van dit grandioze evenement dat al 16 jaar een begrip is in Arnhem en omstreken! In 2019 is het voor de 16e (!) maal gespeeld.

JCI MAASTRICHT

GOLFEVENT

JCI Maastricht GolfEvent is een gezellige dag voor relaties, leden en oud-leden van JCI Maastricht. Sportief bezig zijn, netwerken en genieten van het Bourgondische leven staan centraal. De Kamer heeft dit vijf jaar geleden bewust weer teruggebracht onder het mom van back to basic. De deelnemersaantallen liepen terug door te hoge kosten en te weinig opbrengst voor het goede doel. Het event wordt nu weer langzaam opgebouwd.

Door middel van hole sponsoring, ter beschikking laten stellen van prijzen, excellente baancatering op vaste plekken door vooraanstaande restaurants en wijnleveranciers, fun holes voor extra prijzen op basis van sponsoring kan JCI Maastricht tegen een laag tarief een geweldige dag aanbieden!