Business, Community

JCI EDE

DINNER IN THE SKY

Op 27 juni 2019 dineerden 22 gasten op 50 meter hoogte. Dat was het project Dinner in the Sky, georganiseerd door JCI Ede. De leden van deze Kamer waren toe aan een nieuwe en grote uitdaging, waarbij ze de verbinding maakten met het netwerk en ze hun maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten willen geven. De impact die je met elkaar kan creëren bleek wel bij dit event!

Business, Community

JCI EDE

DINNER IN THE SKY

Op 27 juni 2019 dineerden 22 gasten op 50 meter hoogte. Dat was het project Dinner in the Sky ,georganiseerd door JCI Ede. De leden van deze Kamer waren toe aan een nieuwe en grote uitdaging, waarbij ze de verbinding maakten met het netwerk en ze hun maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten willen geven. De impact die je met elkaar kan creëren bleek wel bij dit event!

Elk lid had zijn of haar eigen unieke inbreng. Dat zie ik je niet altijd tijdens een ledenvergadering, maar zodra zo’n groot event wordt neergezet en de handen uit de mouwen moeten, zie je ook andere talenten van leden. JCI Ede heeft elkaar zo op een heel andere manier heel goed leren kennen. Realisatie van een groot event als deze zorgt zeker voor enorme band en onderlinge samenhorigheid. JCI Ede was die dag en de dagen erna ook echt ‘in de wolken’.

CULINAIR HOOGSTANDJE Gasten genoten op grote hoogte van het uitzicht en van een culinair hoogstaande lunch of diner met bijpassende wijnen. De kraan is negen keer omhoog gebracht en elke keer ging de chef-kok mee om ter plekke het eten te bereiden. Ook op de grond was het ook een belevenis met volop ruimte om te netwerken. Op deze manier werd het dus ook een event om andere ondernemers te ontmoeten.

Voor gasten die niet de lucht in gingen, waren er foodtrucks en een DJ zorgde voor goede muzikale omlijsting.

DIKKE VETTE OPBRENGST Het resultaat van het event mocht er zeker zijn: JCI Ede mocht twee cheques van € 10.000,- mochten overhandigen aan twee lokale atletiekverenigingen. Bij deze verenigingen sporten elke week diverse kinderen met een (lichamelijke) beperking. De atletiekverenigingen hebben de cheques besteedt aan nieuwe toestellen, zoals een trainingsrek speciaal gemaakt voor kinderen met een beperking om hun conditie te onderhouden en te verbeteren. JCI Ede organiseerde deze actie met samenwerkingspartner Stichting Gehandicapte Kind; zij verdubbelen de opbrengst van een actie die hun doelstellingen onderschrijft. JCI Ede was die dag en de dagen erna ook echt ‘in de wolken’.