Voorwoord

De eerste helft van 2019 zit er op en met trots presenteren we de eerste editie van JCI MGZN 2019. Team PR & Communicatie is dit jaar wat later gestart, maar intussen zijn we flink op stoom. Zo zijn er 3 filmpjes van JCI TV geschoten, waarvan de laatste deze (afgelopen) maand is uitgekomen. Op ons JCI Nederland instagram account proberen we jullie dagelijks mee te nemen in wat er zoals gebeurd bij allerlei kamers, en houden we jullie JCI kennis op peil met een regelmatige quiz. Tijdens het CvA in Moerdijk kon je op afstand meegenieten door middel van een mooi live verslag dat wij vanaf het CvA gemaakt hebben. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat we inmiddels op bijna 1100 volgers zitten.


Voor deze nieuwe editie van JCI MGZN, heeft team PR & Communicatie brainstormend het thema gekomen van dit MGZN. Namelijk #DitisJCI


Deze editie is een verzameling van verhalen die je wellicht afgelopen maanden al op social media voorbij hebt zien komen, maar graag meer over zou willen weten. Daarnaast ook nieuwe verhalen, projecten en een event die het waard zijn om te delen. #Trotst! Wij, JCI leden, mogen af en toe wat meer trots zijn op wat we als vrijwilligers allemaal bewerkstelligen. In de 6 jaar dat ik lid ben, heb ik geleerd steeds meer over de activiteiten die ik naast mijn werk doe te de delen met mijn collega's, vrienden maar ook op Social media. Sterker nog; ik merk dat de posts over mijn JCI activiteiten beter bekeken en geliked worden, dan elk ander bericht. Ik word er over aangesproken door mijn collega of mensen die ik al lang niet heb gesproken en dat is stiekem erg leuk!


Alhoewel veel van ons dit misschien anders zien, is het namelijk helemaal niet “gewoon” om naast je drukke baan, je sociale leven, sport en alle andere verplichtingen, je ook nog in te zetten voor de maatschappij of bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Wees er trots op en deel het. Of dit nou mond-tot-mond is, of via social media is, wij als leden van JCI, zijn onze grootste ambassadeurs. Hoe meer wij delen over waar wij voor staan, hoe meer mensen te weten komen over deze mooie club.

Daarom roep ik jullie op om de komende maanden minimaal 1 keer een post te plaatsen op social media met #ditisJCI. Ga jij deze challenge met ons aan?

Aan dit MGZN werkte mee:

Hoofdredactie: Berith Spoelstra
Redactie: Astrid Heystee & Joyce Goverde
Story casers: Amit Gajadien & Roland Mathijsen
Intervieuws: Judith Demoed & Anneke V
eldink