Aandacht voor jouw verhaal

Wij helpen je met vertellen, op papier en digitaal. Krachtige inhoud in een pakkende vorm.

Als partner van JCI Nederland mochten we onszelf in de spotlight zetten met een artikel in dit fraaie JCI MGZN. Om ons in het kort te introduceren, nemen we jullie mee naar vorig jaar. Een prachtig jaar voor ons. We vierden ons tienjarig jubileum en we wonnen de FD Gazelle – als een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Zie de 'blij ei'-foto hierboven ;).


Hoe komt het dat we groeien en wat onderscheidt ons? Ten eerste is het belangrijk om te melden dat we geen 13-in-een-dozijn-bedrijf zijn, maar eerder een vreemde eend in de bijt. Om het kort toe te lichten, we zijn een ‘content marketingbureau’ met als expertise het maken van magazines. Daarmee benadrukken we dat we geen uitgeverij of reclamebureau zijn en andere content marketingbureaus maken niet zo veel magazines als wij doen. In 2018 maakten we 196 magazines, dus gemiddeld zo’n 4 per week. Dat zijn niet alleen digitale magazines zoals dit onderhavige exemplaar van JCI MGZN, maar ook veel gedrukte exemplaren. Binnen de mogelijkheden van drukwerk zoeken we graag vernieuwing op. Zo hebben wij in 2009 gepersonaliseerde magazines geïntroduceerd in Nederland. Tot op de dag vandaag is dat nog een handelsmerk van ons. We hebben daar binnen JCI Nederland ook eens een 'geintje' mee uitgehaald toen het JCI MGZN nog in print verscheen. Weet je nog: Word jij de nieuwe landelijke voorzitter? En dan in plaats van 'jij' je naam pontificaal op de cover. Het leverde veel (hilarische) reacties op. Vernieuwen en verrassen, daar houden we van.


Zoek jij een bureau dat het verhaal van jouw bedrijf of werkgever vertelt? Wij maken graag eigen mediakanalen voor je. Dat kan een personeelsblad, relatiemagazine, 3x per jaar een online magazine, 6x per jaar een nieuwsbrief, een white paper, een jubileumuitgave, nieuwe website inclusief nieuwe eigentijdse teksten of social media campagnes en beheer zijn.


We hebben een team van 14 mensen en daarnaast een samenwerking met zo'n 40 zzp'ers. Onlangs kwam SBS6 bij ons op bezoek voor een reportage op televisie (in mei 2019 uitgezonden), dat filmpje willen we jullie niet onthouden. Je herkent Laurens vast, maar daarnaast geeft het ook een leuk inkijkje in ons bedrijf.

Meer weten? www.gbvdm.nl

Adres:
Lasondersingel 149
7514 BR Enschede

Contact:
info@gbvdm.nl
Tel.053 – 460 90 02