Voorwoord

2019 zit er bijna op en zo ook mijn one year to lead PR & Com. Namens het gehele federatie bestuur (FB) 2019 wens ik jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.


Mijn taak zit er bijna op, maar niet voordat de tweede en tevens laatste editie JCI MGZN dit jaar verschijnt. Net als vorige keer is er voor een thema gekozen. In veel kamers is het de traditie om een persoonlijke en een project award uit te delen aan  leden. Op social media heb ik een diversiteit aan awards voorbij zien omen: van een Gouden Koe tot aan Barbies.


Het thema van dit MGZN is hieraan gekoppeld, namelijk “In the Spotlight”. We hebben voor dit thema gekozen omdat er jaarlijks meerdere awards uitgereikt worden aan JCI leden die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging. Op individuele basis of in een projectgroep. Deze mensen maken JCI een betere en mooiere club en verdienen daarom een plek in de spotlights. Naast alle genomineerden en award winners vind je ook een interview met Marion de Groot (Executive Vice President 2020), een inkijkje in het bestuursjaar van Land van Herle en leer je meer over JCI Germany.


JCI Nederland heeft ook jaarlijks een award ceremonie. In het verleden was dit vaak een zaterdagochtend in Bunnik waarbij inkomende en uitgaande besturen centraal stonden. De laatste jaren liep het aantal bezoekers terug. Om die reden heeft het FB 2019 besloten dit event aan te pakken en in een ander jasje te gieten. Op 30 november vond de eerste editie van het JCI Impact Summit plaats. Wie er niet bij kon zijn, heeft een leuke middag vol inspiratie gemist. Gelukkig was JCI TV aanwezig om een mooi verslag te maken. bekijk het filmpje snel

Tot slot zou ik graag Marion Breg in het zonnetje willen zetten.

Zij heeft ongelofelijk hard gewerkt om dit MGZN tot stand te laten komen. Zonder haar was het niet gelukt en zij verdient daarom alle lof.


Berith Spoelstra

Colofon
JCI MGZN is een uitgave van JCI Nederland.

Realisatie & concept
Geen Blad voor de Mond
www.geenbladvoordemond.nl

Aan dit MGZN werkten mee:

Hoofdredactie: Marion Breg & Berith Spoelstra
Redactie:
Hanneke Kardol & Karin van Beek & Astrid Heystee
Interviews: Muri Kranendonk & Lisa Niehoff

Je kan reageren via redactie@jci.nl.
Wil je meer weten over online magazines? Mail dan laurens@geenbladvoordemond.nl.