In de media

Jonge Haarlemse ondernemers houden congres over de risico’s van het ondernemerschap


10-12-2019

Ondernemen is risico’s nemen, maar hoe ver ga je daarin en welke risico’s dek je af? Dit soort dilemma’s komen aan de orde op het congres Take a Risk dat JCI Kennemerland - een club jonge ondernemers uit Haarlem en omgeving - houdt op vrijdag 18 januari op landgoed Hageveld in Heemstede.

Wat is er dit weekend te doen in Friesland?


13-12-2019

JCI Friesland organiseert samen met restaurant ROAST het VAT feest. De dansvloer is vanaf 21.15 uur geopend. De organisatoren willen met het feest geld inzamelen voor stichting Friesland Beweegt. De stichting komt met een nieuw project genaamd de opStap Bus om eenzaamheid tegen te gaan door uitjes te organiseren.

Verkoop kerstbomen voor Ronald McDonaldhuis


07-12-2019

Leden van de Junior Kamer Groningen hebben zaterdag in het centrum van Haren kerstbomen verkocht voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar het Ronald McDonaldhuis in Groningen.

JCI Lek en Linge steunt ‘KanjerKetting’ met 750 euro


29-11-2019

Woensdagavond 27 november werd voor de tweede maal de JCI Lek en Linge Schietavond georganiseerd. Deelnemers kregen een introductie in de schietsport bij vereniging De Rommert in Andel. Met hun deelname steunden brachten zij een cheque van 750 euro bijeen. Deze werd die avond uitgereikt aan de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).

JCI viert 25-jarig bestaan


25-11-2019

HOUTEN - Op vrijdag15 november heeft JCI Krommerijn haar 25-jarig bestaan gevierd door een leuke avond te organiseren voor oud-leden en huidige leden. De avond werd gehouden in JOINN, waar het spel ‘ranking-the-president’ werd gespeeld. Hiervoor hadden we alle 25 voorzitters van JCI tot nu toe uitgenodigd, om tegen elkaar te strijden voor een beker. 13 voorzitters waren aanwezig! 

JCIsteekt de handen uit de mouwen


11-11-2019

HARDERWIJK Nachtopvang Harderwijk aan de Thorbeckelaan was afgelopen zaterdag middelpunt van de aandacht tijdens de jaarlijkse Doe Dag van JCI Noordwest Veluwe.

Avec wint BOV-Trofee 2019


10-11-2019

De BOV-Trofee 2019 is een prooi geworden voor het Tilburgse Avec van Stefan Lanslots.


Dit jaar vierde de BOV-trofee met het thema ‘Een toekomst met historie’ haar 20-jarig jubileum in Theaters Tilburg.

JCI Zwolle en BAPAS steken Stichting Hart voor Zwolle een hart onder de riem


06-12-2019

ZWOLLE - Stichting Hart voor Zwolle mocht het kalenderjaar 2019 rekenen op de steun uit een nieuwe hoek. JCI Zwolle, een groep ondernemende mensen uit alle geledingen van het Zwolse bedrijfsleven, selecteerde Stichting Hart voor Zwolle als eindbestemming van een winstgevend project: Bokbier met een Hart voor Zwolle.